Home » Sanatate - Sport

Totul despre imunitatea si psihologia copilului tau

17 May 2010 No Comment

Invata sa ai un copil sanatos cu Asociatia Secretul Evolutiei!

Duminica, 23 mai, ora 10.30, Asociatia Secretul Evolutiei va invita la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt.
Dragi parinti si bunici, rezervati-va prima parte a zilei pentru o intalnire cu specialisti de renume in domeniul neonatologiei, pediatriei si psihologiei infantile.

Invitatii sunt dr. Ana Culcer, sef sectie Nou Nascuti de la Spitalul Universitar Bucuresti, dr. Sorana Iftimie, sef sectie Nou Nascuti Spitalul Judetean Neamt, si dr. Romeo Panaitescu, psiholog clinician specialist.

Cum ne ingrijim copiii, cum ii hranim corect, cum ne comportam atunci cand au probleme si cum construim o relatie armonioasa parinte copil? Sunt multe intrebari cu care parintii se confrunta si care au nevoie de raspunsuri avizate, de aceea noi venim in intampinarea dvs. Evenimentul va fi unul interactiv, care permite dialogul intre public si specialistii invitati, ca atare cei prezenti vor primi sfaturi si ajutor pentru problemele cu care se pot confrunta cei mici.

Evenimentul este sustinut de companiile Hipp si Milupa, care sunt alaturi de noi in demersul de a educa parintii, pentru ca acestia sa se poata bucura de copii sanatosi si fericiti.

Mesajul nostru ajunge la dvs multumita partenerilor media: Radio Romania Actualitati, Neamt TV, Radio Flash FM, Radio Nord-Est, Gura Targului, Ziarul de Roman, Baby, copilul.ro, magicbebe.ro, infobebe.ro, prichindelulmeu.ro, babyonline.ro, charitygift.ro, urbankid.ro, qbebe.ro, listagradinite.ro, gradinite.com, cautabona.ro, babycomfort.ro, priki.ro.

Biletele costa 10 lei si sunt disponibile pe site-ul Asociatiei, www.ingrijireacopilului.ro, la sectiunea Magazin, sau la intrarea in sala.
Intrati pe site si puteti castiga o invitatie pentru doua persoane la eveniment.
Nu vor lipsi cadourile si surprizele, asa ca va asteptam cu drag!

Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru, www.ingrijireacopilului.ro, sau la telefon 0788 20 14 23.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.