Home » Sanatate - Sport

Cupa Malinului se amana pentru 22 mai 2010

12 May 2010 No Comment

Din cauza instabilitatii zapezii la peste 2200 m, concursul de schi si snowboard freeride CUPA MALINULUI se amana pentru o saptamana.

Concursul era programat initial sambata, 15 mai, pe Valea Malinului din masivul Bucegi, insa in urma discutiilor cu membrii Salvamont Busteni si cu participantii inscrisi, organizatorul Teamexpert Europe a decis amanarea concursului. Conditiile meteo deosebite din aceasta perioada, in mod special precipitatiile sub forma de ninsori si lipsa zilelor cu temperaturi ridicate,au impiedicat stabilizarea zapezii si au dus la formarea corniselor in partea superioara a Vaii.

CUPA MALINULUI este un concurs care se adreseaza iubitorilor schiului si snowboardului freeride si care se desfasoara in conditii speciale, pe zapada de primavara, tasata prin inghetari si dezghetari succesive. Concursul are loc fara intrerupere de 12 ani, in luna mai, pe Valea Malinului din masivul Bucegi. O singura data concursul a fost anulat din cauza lipsei zapezii, iar intr-un an a fost necesara o amanare de 2 saptamani din cauza pericolului de avalanse. “Imi pare rau ca trebuie sa amanam concursul, dar siguranta concurentilor este mai importanta. Din fericire zapada este multa, asa ca vom avea destula si peste o saptamana. Pana atunci in mod natural zapada se va tasa si vor cadea cornisele” a spus Radu Savin (Teamexpert Europe / Tabere cu Suflet).

Teamexpert Europe este o companie cu experienta de 10 ani in domeniul organizarii de evenimente, cursuri si programe de teambuilding.

Tabere cu Suflet este o un proiect Teamexpert pentru organizarea de tabere si excursii pentru copii si adulti, iarna sau vara , in spiritul Eco.

Mai puteti citi


Etichete: , , , , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.