Home » Politica

Cine plateste pentru deplasarea celor 60000 de bugetari si simpatizanti PSD care vor bloca Capitala miercuri 19 mai ?

18 May 2010 No Comment

Stimati bugetari, nu va obliga nimeni sa faceti parte din tribul bugetarilor. Un trib foarte vinovat de situatia tarii , lucru pe care il ascundeti. Sau vreti sa uitam ca , sunt sute de mii de oameni care au salariul minim si care muncesc in mediul privat care nu se comporta precum voi !!!

De ce nu se organizeaza si un contra-meeting al privatilor care sa-i trimita acasa pe bujetari ? Ah, am uitat ca celor de la privat nu le e la fel de usor sa lipseasca de la munca pentru a dansa in hora! Ceva despre care vorbeau cei de la Kamikaze.

http://www.kamikazeonline.ro/2010/05/protestul-grecilor-vs-bugetari-romani/


Corporatistii, lucratorii din mediul privat , stau , muncesc , privesc spectacolul grotesc al liderilor sindicatelor bugetare si se streseaza in continuare …pentru ca trebuie sa si functioneze ceva si munceasca cineva in tara asta…

Eu zic ca daca marea parte a bugetarilor ce vor veni la miting puneau mana sa muncesca putin mai mult, sa caute ceva mai bun , obtineau un job in mediul privat. Iar in ceea ce priveste democratia sau libertatea de a iesi in strada, stimati bugetari, nu aveti niciun drept sa blocati un “privat” sa fac bani, nu aveti nici un drept sa obligati angajati sau patroni din mediul privat sa consume 250 de gr de benzina in plus ca sa ocoleasca mascarada numita miting, pt ca banii aceia se regasesc undeva, intr-un consum nejustificat. Ce sa mai zic? Cine plateste biletele de transport la miting (RATB, CFR, preorasenesti, autobuze)? Sa nu-mi ziceti ca sindicatele pt ca nu va cred. De asemenea nu cred ca veti merge pe jos spre piata victoriei. A, poate plateste Che.

In liceele din Ilfov in 19 mai nu se tin cursuri, pentru ca profesorii sunt antamati de PSD sa mearga la miting.

Batausii din Ilfov, clanurile infractionale ilfoveni sunt de asemenea momiti cu bani sa vina la mitingul “bugetarilor”, ca sa provoace, sa instige la violenta, pentru ca realitatea sau antenele sa titreze ” Romania insangerata” desi puciul si violentele sunt organizate atent de lideri interlopi ai PSD!

Cand in mediul privat s-a micsorat salariul doar pentru ca managementul firmelor private a considerat ca profitabilitatea pe cap de vita furajata nu mai intra in parametri stabiliti, voi, cei de la stat, ati primit al 13-lea salariu, ati primit primele de Craciun/Paste, concediu, sporuri de zambet, de reintegrare dupa concediu samd.
Ati blocat orasul cand s-a auzit un zvon cum ca nu va creste salariul(metrorex, RATB), nu va uitati la om daca nu primiti o mica spaga(administratie, cadastru, spitale etc)
Daca va paraliza economia din cauza grevei , salariatii din mediul privat nu vor mai putea munci si nici sa contribuie luna de luna pentru plata salariilor voastre.
Nu sunt de acord cu reducerea pensiilor, a alocatiilor pt copii sau a salariilor mai mici de 1000 ron. Insa muulti dintre bugetarii politici taie la greu frunza la caini si ar trebui sa plece urgent acasa.
Deci, cum facem sa nu ne calcam in picioare unii pe altii??

Sfaturi pentru bucuresteni in preajma mitingului de maine

1. Publicul este rugat să nu poarte barbă, plete sau ochelari la mai puţin de 150 m de mineri, altfel viaţa şi integritatea corporală nu sunt garantate :)

2. Publicul este rugat să nu pronunţe cuvinte-cheie la mai puţin de 20 m de mineri: panseluţe, Iliescu, droguri, comunişti… :)

Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa Senatorului : iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro

Sursa: www.urbaniulian.ro

Mai puteti citi


Etichete: , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.