Home » Archive

Articole in categoria Politica

Politica »

[18 May 2010 | No Comment | ]

Stimati bugetari, nu va obliga nimeni sa faceti parte din tribul bugetarilor. Un trib foarte vinovat de situatia tarii , lucru pe care il ascundeti. Sau vreti sa uitam ca , sunt sute de mii de oameni care au salariul minim si care muncesc in mediul privat care nu se comporta precum voi !!!
De ce nu se organizeaza si un contra-meeting al privatilor care sa-i trimita acasa pe bujetari ? Ah, am uitat ca celor de la privat nu le e la fel de usor sa lipseasca de la munca …

Etichete: , ,

Politica »

[17 May 2010 | No Comment | ]

Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Vrancea organizează marţi, 18 mai 2010, Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice cu titlul „10 ani de probaţiune în Vrancea.” Evenimentul, prin care se marchează 10 ani de activitate a serviciului de probaţiune, va avea loc între orele 09.30 – 16.00, în cadrul Centrului de Studii Focşani al Universităţii George Bariţiu din Braşov.

Politica »

[17 May 2010 | No Comment | ]
Guvernul pregăteşte un pachet legislativ cu măsuri suplimentare pentru combaterea evaziunii fiscale

Premierul Emil Boc a cerut ca până miercuri să fie pregătit un pachet legislativ cuprinzând măsuri suplimentare pentru combaterea evaziunii fiscale, astfel încât în şedinţa de guvern săptămânală acest pachet să fie discutat în primă lectură.
De asemenea, şeful Executivului a cerut să fie luate măsuri ferme de organizare pentru combaterea acestui fenomen şi să fie schimbate, „fără somaţie”, persoanele din structurile implicate în aceste acţiuni dacă nu aplică cu profesionalism măsurile convenite. „Cine nu aplică programul Guvernului, pleacă. Putem să avem toată voinţa politică din lume, la Bucureşti şi la …

Politica »

[17 May 2010 | No Comment | ]

Senatorii vor dezbate proiectul legii L298/2010, de introducere a sahului in scoli a carui initiator este deputatul democrat-liberal Dan-Radu Zatreanu.
Legea vine sa completeze procesul de modernizare si de adaptare la schimbarile din societate a invatamantului romanesc, ca o cerinta a progresului. De asemenea, initiativa deputatului Dan-Radu Zatreanu, membru al Comisiei de invatamant, stiinta, tineret si sport a Camerei Deputatilor, vizeaza si valorile educative si moral-volitive pe care le are sahul, ca sport al mintii. Copiilor practicanti ai sahului li se dezvolta inteligenta, dorinta de perfectionare, creativitatea, fair-play-ul si isi insusesc …

Politica »

[8 May 2010 | No Comment | ]

La inceputul saptamanii, deputatul PD-L Dan-Radu Zatreanu a adresat o scrisoare doamnei Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, prin care solicita adoptarea unei declaratii oficiale cu privire la situatia romanilor de pe Valea Timocului.
Acestia sunt anchetati in masa de catre autoritatile sarbe, ca metoda de intimidare, pentru simplul motiv ca isi revendica identitatea prin semnarea listelor liderului lor, care doreste sa le sustina interesele legate de limba, de cultura si de religie in parlamentul de la Belgrad.