Home » Featured, Headline, Monden - Lifestyle

Trendul sezonului cald in beauty: bronzarea organica

8 May 2010 No Comment

Cea mai in voga metoda de bronzare de la Hollywood este prezenta din aceasta luna in salonul Maraviglia, din Bucuresti. Bronzarea organica a devenit in ultima perioada metoda de bronzare preferata a femeilor din intreaga lume, fiind folosita de vedete precum Victoria Beckam, aceasta a recunoscut ca are un pistol de bronzare organica in propria locuinta, pe care il foloseste cu consecventa.

Bronzul
obtinut numai in vacantele exotice poate fi acum mult mai usor de dobandit in doar 15 minute prin pulverizare cu un pistol special a unei solutii DHA, 100% organica, ce coloreaza pielea in nuante cu aspect natural. Contrar reactiilor produse de razele UV ale soarelui asupra pielii, efectele bronzarii organice sunt un exelent tratament de hidratare si anti-aging prin continutul bogat de aloe vera, ceai alb, ceai verde si vitamine. Astfel, pielea devine mult mai luminoasa si mai supla iar pistruii si ridurile nu mai constituie o problema pentru cei ce vor sa aiba o piele bronzata, cu aspect perfect sanatos.

Culoarea ciocolatie, aramie a pielii obtinuta in urma aplicarii solutiei DHA dureaza in medie 10 – 15 zile, in functie de cat de rapid se desfasoara procesul de regenerare celulara pentru fiecare persoana in parte.
Metoda bronzarii organice este recomandata tuturor celor care vor sa capete un bronz superb intr-un mod sanatos, chiar si femeilor insarcinate. Solutia DHA nu este toxica, nu produce alergii si nu pateaza hainele iar bronzul obtinut este uniform, fara petele sau dungile inestetice, care apar intotdeauna in urma aplicarii cremelor sau lotiunilor autobronzante.

Aparitia metodei bronzarii prin pulverizare ne ajuta sa renuntam cu desavarsire la sedintele de solar, atat de controversate in ceea ce priveste reactiile secundare pe care le dau: arsurile puternice sau aparitia cancerului de piele.

Pentru mai multe detalii despre bronzarea organica: http://www.maraviglia.ro/bronzare-organica.htm

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.