Home » Monden - Lifestyle

Lansare Cu Show Catalin Botezatu Si Aniversare La Crush Mamaia

24 June 2010 No Comment

25 Iunie 2010
26 Iunie 2010
Club Crush Mamaia

Weekendul acesta vom avea parte de doua evenimente marca CRUSH MAMAIA. Vineri, 25 iunie, va avea loc aniversarea a trei ani de existenta a clubului SUMMER CRUSH MAMAIA, iar sambata, 26 iunie, lansarea uneia dintre cele mai moderne plaje de pe litoralul romanesc CRUSH BEACH MAMAIA, situata chiar in portiunea de plaja din fata clubului. Lansarea se va face cu un supershow pregatit in cele mai mici detalii de Catalin Botezatu.

Incepand din acest an, clubul SUMMER CRUSH din Mamaia s-a asociat cu Catalin Botezatu, cel mai cunoscut designer roman in tara si peste hotare, care va patrona o serie de evenimente de inalta clasa ce se vor desfasura in club. Mirela Matichescu, managerul clubului, a spus ca: “Pentru mine si asociatii mei, Eugen Stanescu si Ionut Budi, este o mare bucurie faptul ca am reusit in trei ani sa facem ca numele clubului CRUSH sa ajunga unul dintre cele mai respectate branduri de club din Romania. Succesul clubului este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care mi le puteam face de ziua mea”.

Pentru amatorii de distractie weekend-ul acesta va fi unul incendiar, plin de vedete, show-uri de calitate, sampanie si voie buna la aniversarea clubului SUMMER CRUSH MAMAIA si lansarea CRUSH BEACH MAMAIA.

REZERVARI: 0724.918.263, 0733.988.556

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.