Home » IT&C

Review Laptop Toshiba Qosmio F60-10H

14 May 2010 No Comment

Am testat şi un laptop Toshiba Qosmio, un vis devenit realitate. De multă vreme am fost cu gândul la un Qosmio, îmi plăcea ceea ce vedeam în poze, îndrăgeam configuraţiile cu care vin echipate aceste laptop-uri şi chiar design-ul lor. În urmă cu ceva timp am avut plăcerea să butonez un astfel de laptop multimedia.

1. Introducere
Gama Qosmio conţine 2 serii de laptop-uri pentru distracţie şi divertisment. Laptop-urile Toshiba Qosmio F60, cu ecranul de 15,6 inch, oferă capacităţi multimedia şi de divertisment într-o carcasă îngustă şi portabilă, în timp ce laptopul Qosmio X500, cu display de 18.4 inch, asigură putere pură în jocuri. Ambele serii vin echipate cu tehnologie de ultimă generaţie şi cu cele mai noi procesoare de la Intel. Modelul testat de mine a fost Toshiba Qosmio F60-10H, modelul superior acestei game.

2. Toshiba Qosmio F60-10H la exterior
Încă de la exterior F60-10H atrage privirile asupra lui. Este greu să nu observi carcasa super-subţire, cu un design elegant şi simplist şi exteriorul roşu-lucios. Eu nu sunt un fan al culorilor vii şi strălucitoare şi nu cred că mi-aş lua vreodată un laptop colorat. Prefer clasicele culori negru sau alb. Cu toate acestea, mi-a placut culoarea lui Qosmio F60-10H.

Citeste tot Review-ul despre Toshiba Qosmio F60-10H

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.