Home » IT&C

Preview Laptop Asus Bamboo U53JC in premiera

15 May 2010 No Comment

La sfârşitul lunii ianuarie vă anunţam că Asus a lansat noi serii de laptop-uri – Asus N, K şi U Bamboo – cu procesoare Intel Core 2010. Atenţia ne-a fost captată de U Bamboo, poate pentru că are numele unui club din capitală, dar şi pentru că se caracterizează prin carcasa realizată din lemn de bambus.

În martie apăreau primele informaţii oficiale despre modelele Asus Bamboo U33JC, U43JC şi U53JC. Cele 3 modele din familia Bamboo U au un design elegant, plăcut, dar în acelaşi timp şi “eco-friendly”.

Folosind bambusul pentru carcasă şi suportul pentru mâini, compania a reuşit să reducă necesarul de plastic între 16% şi 20%. Fibra de bambus şi pânza sunt folosite şi ca materiale de ambalare pentru seria Bamboo, cutiile notebook-urilor fiind 100% reciclabile.

Bambusul este mai mult decât o materie primă regenerabilă, oferind o senzaţie plăcută la atingere. Solid şi rezistent la amprente, bambusul are o patină naturală ce se schimbă în timp, pentru a conferi un stil unic fiecărui notebook, devenind la fel de aparte precum utilizatorul său.

Astăzi, modelul Asus U Bamboo U53JC a sosit şi în România. A fost lansat într-un cadru special, chiar de ziua Pământului, motiv pentru care Asus ne-a invitat să plantăm copăcei în Parcul Tineretului, în zona Cafenelei Actorilor.

Cititi detalii pe Laptop Asus Bamboo U53JC

Mai puteti citi


Etichete: , , , , , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.