Home » IT&C

PrePay Suporter, acum pentru suporterii echipei Steaua Bucureşti

14 May 2010 No Comment

Orange România, în parteneriat cu clubul Steaua Bucureşti, anunţă astăzi lansarea PrePay Suporter pentru cea mai mare comunitate de suporteri ai unei echipe de fotbal din România – Steaua Bucureşti.

Suporterii care achiziţionează cartela PrePay Suporter primesc informaţii* despre goluri şi marcatori la fiecare meci al Stelei, pentru fiecare gol înscris de echipă primesc 10 mesaje scrise naţionale, pentru fiecare victorie pe teren propriu primesc un bonus de 1 euro pe care îl pot folosi pentru mesaje scrise şi apeluri în reţea, iar pentru fiecare meci câştigat de Steaua în deplasare primesc un bonus de 2 euro. La reîncărcarea cartelei PrePay Suporter cu minimum 7 euro, clienţii primesc gratuit aceste beneficii, valabile timp de 30 de zile de la reîncărcare, în timp ce creditul de 7 euro poate fi consumat aşa cum îşi doresc.

Suporterii echipei din Ghencea pot cumpăra din magazinele oficiale FCSB, din magazinele Orange şi din magazinul online pachetul PrePay Suporter cu logo-ul echipei, în care vor găsi câte un abţibild cu care îşi pot personaliza telefonul mobil şi câte un breloc. Dacă sunt deja clienţi Orange PrePay, se pot înscrie în PrePay Suporter printr-un mesaj gratuit cu textul STEAUA la numărul 321.

“Suntem încântaţi că ambiţia noastră de a oferi suporterilor fotbalului românesc servicii personalizate şi cât mai bine adaptate intereselor acestora s-a materializat într-un produs de succes. PrePay Suporter este astăzi disponibil şi pentru cea mai mare comunitate de suporteri ai unei echipe de fotbal din România, Steaua Bucureşti”, a declarat Dorin Odiaţiu, Marketing Director Orange România.

„Această colaborare dintre două branduri de renume european este benefică pentru ambele părţi. Sunt convins că numeroşii suporteri stelişti vor beneficia de servicii de calitate, iar Orange va simţi în cifra de afaceri că Steaua este clubul cu cei mai mulţi şi mai fideli suporteri din România”, a declarat Valeriu Argăseală, Preşedintele Executiv al clubului Steaua Bucureşti.

În prezent, Orange are parteneriate PrePay Suporter cu şase cluburi de fotbal renumite din ţară: Steaua Bucureşti, F.C. Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti, F.C. Braşov, Universitatea Cluj, Universitatea Craiova şi Politehnica Iaşi.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.