Home » IT&C

platiprinsms.ro disponibil in toate retelele de telefonie

12 May 2010 One Comment

Telemedia Consult lanseaza serviciul platiprinsms.ro disponibil in toate retelele de telefonie

Platile electronice mult mai usoare prin intermediul SMS-ului cu ajutorul telefonului mobil sau prin APEL cu ajutorul telefonului fix din reteaua Romtelecom.

Rapiditatea, simplitatea, confortul si accesabilitatea reprezinta cele mai importante avantaje ale serviciului de Plati prin SMS. Intregul mecanism al serviciului de micropayment este gestionat cu profesionalism de echipa platiprinsms.ro.

Piata de desfacere online s-a dezvoltat in ultimii ani in Romania ca urmare a cresterii utilizatorilor de internet. Fara cunostinte avansate de utilizare a calculatorului, oricine poate face cumparaturi online. Totodata metodele de plata implementate vin in ajutorul cumparatorilor, reducand la minimum efortul depus pentru efectuarea unei plati.

Telemedia Consult activeaza pe piata din Romania de peste sapte ani, avand ca obiect de activitate consultanta si servicii de telecomunicatii, oferind astfel o gama larga de servicii cu valoare adaugata.

In urma cu un an, Telemedia Consult vine in sprijinul companiilor si persoanelor fizice autorizate si lanseaza serviciul de Micropayment (www.platiprinsms.ro) . Astazi, acest serviciu se dovedeste a fi un real succes.

Serviciul de platiprinsms.ro se poate folosi pentru : plata produselor fizice, consultanta, plata spatiu web, plata parcarilor, plata utilitatilor (facturi cablu TV, internet, lumina etc), plata asigurari, plata cotizatii, plata pentru activitati de creatie si interpretare artistica, sportive, recreative si distractive, vouchere iar pentru o lista detaliata veti putea gasi informatii utile pe adresa www.platiprinsms.ro .

Ce ofera Compania Telemedia Consult in plus fata de celelalte companii cu acelasi domeniu de activiatate ?!

Este singura firma care a incheiat contracte cu toti operatorii de telefonie (Orange, Vodafone, Cosmote si Romtelecom). Astfel, ofera posibilitatea de plata pentru toti utilizatorii de telefonie din retelele mentionate. Prin Orange, Vodafone si Cosmote platile se fac prin intermediul sms-ului iar din reteaua Romtelecom printr-un simplu apel telefonic.

Prin serviciul de platiprinsms.ro se pot face plati pentru servicii si produse cuprinse intre 1 si 10 euro.

Comisionul incasat de Telemedia Consult este foarte atractiv si negociabil, de la 1.20 euro/tranzactie. De exemplu pentru o tranzactie de 10 euro, propietarul serviciului incaseaza 8.80 euro + TVA. Acest comision de 1.20 euro/tranzactie se opreste doar pentru valorile ce depasesc 5 euro. Pentru tranzactii facute cu tarife de 1, 2 si 3 euro venitul dumneavoastra este de 45% din valoarea platita de client.

Telemedia Consult este singura firma care plateste factura la 15 zile.
De asemenea crearea unui cont si administrarea lui sunt gratuite, nu se percepe niciun alt cost.

Telefonul este cel mai utilizat mijloc de comunicare in randul romanilor. Profitati de aceasta realitate in avantajul afacerii dumneavoastra si peste 20 milioane de abonati ai telefoniei mobile devin potential clienti cu ajutorul platilor prin SMS!

TELEMEDIA CONSULT a intrat pe piata din Romania la inceputul anului 2003 si are ca obiect de activitate, consultanta si servicii de telecomunicatii, oferind o gama larga de servicii cu valoare adaugata (SVA) si servicii cu raspuns interactiv (IVR), solutii de divertisment mobil, servicii de telemarketing si sms marketing, serviciul de micropayment.

Sursa: Stiri Telefoane Mobile

One Comment »

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.