Home » IT&C

iPhone 4 la Vodafone din 17 decembrie

9 December 2010 6 Comments

iPhone 4 va fi disponibil incepand cu 17 decembrie 2010 in magazinele Vodafone si prin Magazinul Online Vodafone Romania.

iPhone 4 incorporeaza iOS4 , cea mai noua versiune a celui mai avansat sistem de operare mobil din lume, care include peste 100 de noi functii. Revolutionarul App Store ofera acces la peste 300.000 de aplicatii, inclusiv la noua aplicatie iMovie creata special pentru iPhone 4.

iPhone 4iPhone 4 dispune, de asemenea, de o camera foto de 5 megapixeli cu blit LED, camera video HD, procesor Apple A4, giroscop cu 3 axe si ofera timp de vorbire mai mare cu pana la 40%*, toate acestea in cel mai subtire smartphone din lume, cu un design nou, atragator, din sticla si otel inoxidabil.

iPhone 4 ofera functia FaceTime, care asigura o calitate deosebita pentru convorbiri video si este echipat cu un nou ecran Retina impresionant, cu cea mai mare rezolutie disponibila pana acum la un telefon mobil, ceea ce asigura o claritate exceptionala a textelor, imaginilor si a videoclipurilor.

“Ne bucuram sa lansam iPhone 4 in portofoliul Vodafone Romania, cu beneficiul unic al unei acoperiri de 90% din populatia tarii pentru serviciile de Internet mobil de mare viteza”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Unit, Vodafone Romania. “De asemenea, vom pune la dispozitia utilizatorilor business si consumer o mare varietate de planuri tarifare care acopera toate nevoile de comunicare, astfel incat clientii nostri sa se poata bucura din plin de experienta de utilizare pe care o ofera acest telefon revolutionar in reteaua noastra.”

Sursa: Vodafone

6 Comments »

 • CLINTON said:

  ████████►BUY LEVITRA◀███████…

  ▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲…

 • JIMMIE said:

  Actos@official.site” rel=”nofollow”>..

  Buywithout prescription…

 • DARRELL said:

  altace@medication.now” rel=”nofollow”>…

  Buygeneric meds…

 • CARLTON said:

  abilify@vs.risperidone.dosage” rel=”nofollow”>.

  Buygeneric drugs…

 • KIRK said:

  buy@viagra.in.london.england” rel=”nofollow”>…

  Buygeneric drugs…

 • ALVIN said:

  < a href="http://my.gardenguides.com/members/buy-Tramadol? buy@Tramadol.now

  Buyno prescription…

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.