Home » Concerte - Muzica

Vineri, Gotan Project la Bucuresti

23 June 2010 No Comment

Peste 3 zile, pe 25 Iunie 2010, celebra trupa de electro-tango Gotan Project canta la Sala Palatului in Bucuresti. Spectacolul incepe la ora 20.00, iar accesul in Sala Palatului este permis incepand cu ora 19.00. Concertul este organizat de Events.

Vremurile se schimba insa pasiunea care mocneste in tango este mai vie ca nicicand. Trio-ul Gotan Project, format din francezul Philippe Cohen Solal, argentinianul Eduardo Makaroff si suedezul Christoph H. Mller, este dovada clara ca vinul vechi – tangoul – isi pastreaza esenta si in sticla noua – Gotan Project.

Gotan Project este trupa care tine sus stindardul del Nuevo Tango in secolul 21. Unde influentele de jazz, raggae, jive sau salsa sporesc aroma imbatatoare a tangoului de soi bun. Gotan Project raman fideli acusticului, instrumentelor traditionale din trecut, pe care reusesc cu mare succes sa le combine cu beat-urile prezentului si cu accentele electronice. Totul se leaga fericit intr-un intreg, propunand tangoul spre consum unei noi generatii.

Trupa va sosi la Bucuresti din Istanbul, si va pleca catre urmatoarea destinatie pe harta turneului lor, Ljubljana, in Slovenia, unde sunt asteptati sa sustina un show pe 27 iunie. La inceputul lunii iunie, Gotan Project au anuntat prelungirea turneului lor in America de Nord, cu date in New York, Los Angeles si San Francisco.

Gotan Project au in spate 11 ani de cariera si peste 2 milioane de albume vandute. Spectacolul din Capitala este inclus in turneul european de promovare al ultimului album semnat de Gotan Project, Tango 3.0, lansat pe piata la inceputul acestui an. Albumul “Tango 3.0″ este distribuit exclusiv in Romania de A&A Records/Warner Music Licensee si poate fi gasit in magazinele de specialitate.

Biletele la pretul de 120, 160, 210 sau 250 lei, in functie de categorie, mai pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56, Bucuresti sau in librariile Humanitas din toata tara.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.