Home » Concerte - Muzica

Tudor Gheorghe: “O metafora atat de frumoasa precum poezia lui Mircea Micu nu va fi deranjata de niciun efect sonor”!

11 May 2010 No Comment

Doar doua zile ramase pana la reprezentatia din capitala “Chemarea pasarii de acasa”, un spectacol pe care Tudor Gheorghe l-a conceput pe baza operei unuia dintre cei mai importanti poeti contemporani ai momentului – Mircea Micu.

Dupa ce a traversat toate experientele muzicale posibile, rezistand si reusind sa se pastreze in forma sa pura, intregindu-se cu fiecare nou spectacol, maestrul continua sa aduca la cunostinta acestei lumi poezia adevarata, fara a tine seama de imprejurari si conditiile actuale.

Mircea Micu este un poet absolut adevarat. La el si la Grigore Vieru am intalnit poezia in stare pura. Micu are o metafora atat de frumoasa incat nu vrea sa fie deranjata de niciun efect sonor”, afirma maestrul, care va evolua astfel pe scena Salii Palatului de data de 14 mai in postura atat de iubita a menestrelului din ’69 care canta singur cu chitara.

Pentru cei ce nu si-au achizionat inca biletul la aceasta unica reprezentatie, va anuntam ca sunt inca disponibile in reteaua Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center, si Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, , Pasajul Universitatii – agentia Trident Touring , la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.