Home » Concerte - Muzica

THE MONO JACKS: lansare album debut “NOW IN STEREO” @ 13 noiembrie la The ARK

2 November 2010 No Comment

Cei patru The Mono Jacks-i anunta cu entuziasm lansarea primului lor album ‘Now In Stereo’ pentru data de 13 noiembrie 2010. Deosebitul eveniment va fi marcat printr-un concert special cu invitati surpriza, incepand cu ora 21:00 la The ARK (Calea Rahovei 196A/ Uranus 150) in Bucuresti.

Discul ‘Now In Stereo’ este un produs 100% independent, creat si finantat de catre membrii trupei. Albumul va contine noua compozitii originale inregistrate in studioul The Great Below si co-produse de catre Andrei “Robin” Proca, Alessandro Marton si The Mono Jacks.

O simpla descriere a sound-lui ‘Now In Stereo’ este facuta chiar de catre Doru Trascau, cel care a pus bazele The Mono Jacks in 2008:
“Acum 10 ani, muzica pe care o faceam se numea alternative rock, pentru ca se nascuse ca o alternativa la toate porcariile care invadasera MTV-ul. Acum se numeste indie rock, chiar daca acceptiunea termenului ‘independent’ s-a denaturat intre timp. Nu ne plac etichetele, insa ne place muzica pe care o facem.”

Primele doua single-uri de pe album, ‘Maria’ si ‘Come Back Girl’, au atins pozitii de varf ale topului Radio Guerrilla; ‘Maria’ fiind aleasa ca sa sustina audio promo-ul “Making of-ul publicatiei Decat o Revista (DoR)#2”.

The Mono Jacks s-a format acum doi ani, cand initiativa lui Doru Trascau (AB4) de a crea un band rock cu un suflu nou i-a adus alaturi pe Florin Vasile (Robin & The Backstabbers), Alex Voicu (Blister Blue) si Dorian Cazacu (Blister Blue, AB4).
Pana in prezent, The Mono Jacks a beneficiat de aparitii TV (“Garantat 100%” la TVR) si radio (GuerriLive/ Radio Guerrilla, CityFM etc), a facut parte din lineup-ul diverselor festivaluri (UnderLondon, alternaTIFF, Liveland, Ciuc Summer Fest) si a frant corzi, bete si inimi pe scenele din Romania, in incercarea de a demonstra ca lucrurile facute din pasiune se autosustin atat timp cat exista suficienta vointa. Prestatiile live ale celor patru indie-pendenti ii recomanda ca una dintre trupele autohtone “must see” ale momentului.

Conceptul si design-ul copertei discului, semnate de catre Catalin Precup, au fost decise in urma concursului Cover Design Challange desfasurat in colaborare cu publicatia Decat o Revista (www.decatorevista.ro).

Albumul ‘Now In Stereo’ va include piesele:

1. When I Was Gone
2. Come Back Girl
3. Superstitions
4. Untitled
5. What Do You Know
6. Let It Burn
7. We’re All Getting Older
8. Maria
9. Push The Pedal

Biletele pentru evenimentul de lansare a albumului ‘Now In Stereo’ semnat The Mono Jacks vor fi disponibile la urmatoarele categori de pret: 15 Lei si 30 Lei (cu albumul inclus); si se vor putea achizitiona incepand cu 3 noiembrie online la Eventim.ro si BLT.ro sau din retelele Germanos, Humanitas, Vodafone si Orange shops, precum si din locatie – The ARK.

Albumul va fi deasemenea disponibil in ziua evenimentului, la intrarea The ARK, la pretul de 25 Lei.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.