Home » Concerte - Muzica

Puya se bate cu Guess Who la Versus

4 December 2010 15 Comments

Cea mai mare batalie muzicala continua la Music Channel! Saptamana aceasta, lupta se da intre Puya si Guess Who, totul pentru un weekend dedicat artistului castigator.

PuyaVersus, emisiunea care a aruncat in lupta artisti ca Rihanna, Ne-Yo, Bruno Marz sau Miley Cyrus, provoaca acum doi dintre cei mai buni artisti de hip-hop din Romania. Cine este cel mai tare? Care dintre ei merita un weekend numai si numai al lui, la Music Channel? Pentru asta, Puya si Guess Who vor munci o saptamana intreaga sa te convinga sa-i votezi la Versus! In fiecare zi, cei doi artisti se vor stradui sa aduca cele mai convingatoare argumente pentru care merita sa fie votati sub forma de SMS la 1281. Marele castigator va avea parte de un weekend numai al lui, dedicat special celor care l-au votat.

Intra si tu in batalie si sustine-ti artistul preferat la Versus! Ramai cu Music Channel sa faci galerie luptei Puya VS. Guess Who!

15 Comments »

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.