Home » Concerte - Muzica

Concertul Michel Camilo a fost amanat

14 May 2010 No Comment

Organizatorii anunta amanarea concertului Michel Camilo din Bucuresti, care urma sa aiba loc maine, 15 mai la Ateneul Roman. Data reprogramarii nu s-a stabilit deocamdata.

“Din pacate au aparut probleme organizatorice care nu au putut fi remediate la timp asa ca am decis sa amanam concertul. Responsabilitatea apartine in intregime organizatorului, care se vede nevoit sa amane evenimentul. Din cauza unei regretabile erori din partea noastra, concertul nu mai poate avea loc la data stabilita.”

“Incercam reprogramarea evenimentului cat se poate de repede dar tin sa mentionez ca e o amanare cauzata de probleme interne, toti ceilalti factori implicati nefiind in nici un fel amestecati in luarea acestei decizii. O deficienta de organizare a dus la intarzierea unor plati catre artist ceea ce a determinat situatia in cauza. Mai multe detalii despre aceasta situatie vor fi puse la dispozitia publicului zilele urmatoare”

Cei care doresc sa-si recupereze banii de pe biletele achizitionate o pot face incepand de luni, 17 mai, de la punctele de vanzare de unde au achizitionat biletele.

Mai puteti citi


Etichete: , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.