Home » Concerte - Muzica

Concert Sin Fronteras @ Casa de Cultura a Sindicatelor , Piatra Neamt

13 May 2010 No Comment

13 Mai 2010
Ora: 18:00
Casa de Cultura a Sindicatelor, Piatra Neamt

Pe data de 13 mai 2010, orele 18:00, iubitorii muzicii sud-americane sunt invitati la concertul sustinut de peruanii trupei Sin Fronteras. Tradus , numele trupei inseamna “Fara Frontiere”, ceea ce confirma faptul ca acestia au concertat in nenumerate tari de pe trei continente si au sustinut adevarate spectacole prin cantecele lor traditionale.

Spectacolul este destinat oricarei categorii de varsta. Peter, Alexei, Lidy, Victor si Itto reusesc sa mentina mereu atmosfera calda si placuta cantand despre iubire, pamant, natura si pace. Le plac romanii pentru ca, spun ei, zambesc mult, asemenea poporului lor.

Este dovedit faptul ca la concertele formatiei din Peru copiii isi “rezerva” din timp locurile, pentru ca acestea sa nu fie ocupate. Dar nu numai ei. Publicul roman nu a ramas deloc indiferent muzicii pe care peruanii o canta, gustand din plin astfel de gen.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.