Home » Auto - Moto

Volkswagen Milano Taxi EV Concept a fost dezvaluit la Hanovra

12 May 2010 No Comment

Noul Volkswagen Milano Taxi EV Concept a fost dezvaluit luna trecuta la Hanover Trade Show si este un potential prototip al urmatoarei generatii de taxiuri ce vor folosi motoare electrice.

Modelul prezentat masoara 3.730 mm lungime, 1.660 mm latime si 1.600 mm inaltime si vine cu o singura usa culisanta pentru partea din spate unde vor sta pasagerii, usa ce se deschide invers decat cum eram obisnuiti pana acum.

Milano Taxi poate primi confortabil doi pasageri la partea din spate, locul de langa sofer fiind folosit pentru depozitarea bagajelor, acest lucru ducand intr-adevar la marirea spatiului.

Ce mai gasim la aceasta masina spre deosebire de alte modele?! Un LCD in genul iPad montat alaturi de spatarul scaunului fata, unde pasagerii pot vedea ruta pe care va urma sa mearga taxiul, sau de unde pot modifica temperatura pentru partea din spate a vehiculului. Si soferul beneficiaza de acelasi tip de LCD, de pe care poate regla diversele sisteme ale masinii sau navigatia.

Volkswagen Milano Taxi este pus in miscare de un motor electric capabil sa genereze 115 CP, energia venind de la un set de baterii litiu-ion. Modelul cantareste 1.500 kg, poate ajunge la viteze de 119 km/h si are o autonomie de 300 km. Bateriile pot fi reincarcate intr-o singura ora, la 80% din capacitate.

Pentru orice intrebari, consultantii SCORPION de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.

Sursa: Taxi360

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.